1Gate skaber hyggelig atmosfære og inspirerende indretning i Danish Business Pavilion

Dubai, UAE | Marts 2020

Hygge og lykke er to alen af samme stykke. Og ved at have det rette design kan man fremme arbejdsmiljø og øge arbejdsglæden. Takket været den nye partner 1Gate kommer den danske erhvervspavillon til at stråle af både hygge og lykke, så alle besøgende får et inspirerende indtryk af Danmark og dansk erhvervsliv.

Danmark er nærmest verdenskendt for begrebet arbejdsglæde, der ligesom ordet hygge kan være svært at finde på andre sprog. En vigtig faktor til at skabe den vigtige arbejdsglæde handler om at have det rette arbejdsmiljø og design. Derfor har Danish Business Pavilion dannet partnerskab med 1Gate, der med sin innovative tilgang vil designe og indrette pavillonen, så den indfanger dansk hygge og dansk erhvervsliv i skøn symbiose. I løbet af den seks måneders lange verdensudstilling vil den danske pavillon både være et udstillingsvindue for Danmark, men også et konference- eller eventområde med tilhørende restaurant og cafe, og det kræver et velgennemtænkt og innovativt design.

”Danish Business Pavilion er agil. Den tager besøgende med på en rejse igennem Danmark, og viser, hvad vi ser som fremtidens udfordringer og løsninger, og samtidig er pavillonen et funktionelt arbejdssted for partnere og sponsorer til fx kundeevents. Indretningen såvel ude som inde skal rumme det hele, og samtidig skabe en hyggelige atmosfære”, siger Rikke Therkildsen, ejer af 1Gate LLC.

Moden skifter hele tiden – også for design og indretning. Og uanset hvilken stil der er på mode, så vil et godt arbejdspladsdesign skabe et mindre stressfyldt og mere produktivt miljø. Men design handler ikke kun om nye møbler og moderne arbejdsredskaber. Det handler om at finde det rette fysiske, sociale og mentale design, der er individuelt for hver virksomhed. Undersøgelser viser, at det rette design ikke ”kun” skaber mere arbejdsglæde for medarbejder, men det øger også deres præstationer og effektivitet, hvilket kan ses på virksomhedernes bundlinje. Det er en win-win situation.

Rikke Therkildsen om 1Gate’s involvering: “Vores passion er at designe inspirerende steder, og det er en spændende udfordring at stå for design og indretning af Den Danske Erhvervspavillon. Vores opgave er at skabe en pavillon, der emmer af Danmark, og hvor virksomheder kan vise og dele deres viden og løsninger med hele verden, hvad end det er den lille start-up eller en af de mere veletablerede danske virksomheder. Selve pavillonen bygger på tanken om, at vi kan opnå mere sammen end at stå alene, og på Expo 2020 får virksomhederne en unik mulighed for at komme ud til hele verden på ét sted.

Danish Business Pavilion ser frem til at byde alle gæster velkommen, når Expo 2020 endelig åbner dørene den 20. oktober 2020.

 

Om: 1Gate LLC blev grundlagt i 2019 af Rikke Agerholm Therkildsen. 1Gate er et konsulenthus, der tilbyder en række ydelser fra arbejdsplads design og kommerciel indretning til events and event management. 1Gate har også et sub-brand CAHAW (#createahappyworkplace), som er et gratis inspirations netværk, der fokuserer på at skabe glade og effektive arbejdsmiljøer.