Bæredygtighed og stilrent design som differentieringsfaktor

Uhmm Box er en moderne opbevaringsboks og resultatet af en unik foldekunst og en bæredygtig tankegang

“Vi glæder os helt vildt til at være en del af Verdensudstillingen. Selvfølgelig skulle vi med. Vi vil gerne vise verden, hvordan vi med vores danske designkultur kan arbejde bæredygtigt, innovativt og skabe nogle moderne, bæredygtige produkter, der dækker over en trend med stigende popularitet – ikke bare i Danmark men også Globalt.” – Line Schack, Grundlægger

UHMM… TIL LIDT AF HVERT

Inspireret af den Vietnamesiske kultur, hvor mad spises på palmeblade, kan Uhmm Box foldes helt ud til en tallerken, så det er nemt at spise af den og bedst af alt, fylder den meget lidt i både opvaskemaskinen og køkkenskabene. Anvend boksen til aftensmadens rester, madpakken eller de små ting, du holder af. Uhmm Box kan både gå i mikroovnen og i fryseren, hvilket giver muligheden for at reducere brugen af engangsemballage og udledning af mikroplast til miljøet.

“Min MISSION er at designe og udvikle smukke og funktionelle produkter, der efterlader brugeren med en helt særlig Uhmm følelse. Jeg vil gerne være med til at skabe en bæredygtig hverdag, uden at gå på kompromis med et stilrent design og bekvemmelighed”, fortæller grundlæggeren Line Schack.

“Uhmm boxen er designet i samarbejde med Anne Qvist, og det har været en fælles ambition fra starten at producere bæredygtigt og lokalt.”

“Min VISION er at udbrede bæredygtig og æstetisk opbevaring, som et nemmere alternativ til engangsemballage i hverdagen”.

Vi er en ung, dynamisk virksomhed som har stærke partnerskaber med vores leverandører og kunder. Helt fra starten har Uhmm Box’en haft succes på det internationale marked. 80 % af vores omsætning går til export, og vi er allerede repræsenteret i flere verdensdele. Vi ønsker at fortsætte denne rejse med vækst på det globale marked, og Verdensudstillingen bliver en vigtig katalysator for denne vækst.