Bæredygtigt dansk design

  Vi ser EXPO 2020 Dubai som en enstående mulighed for at få ekspanderet vores internationale kundeportefølje. Vi ser frem til at vise vores bæredygtigt design globalt, som består af lounge møbler i certificeret teaktræ, koskind og genbrugte sikkerhedsseler fra skrotbiler. Vi glæder os til samarbejdet med ExpoMatch og Danish Business Pavilion”

Lone Husted, Encoded

2. oktober 2020.

Sikkerhedsseler fra gamle biler i Indonesien spiller sammen med ordentlighed og ansvarlighed hovedroller hos det danske møbelbrand Encoded.

Encoded er en dansk design virksomhed, med en møbelkollektion hvor naturlige materialer og æstetik er i højsædet, ejet af Trine bøttger og Lone Husted.

Stilen er naturens smukke enkelthed kombineret med et råt udtryk.

Med vores kollektion stræber vi konstant efter at designe nye møbler og interiør af naturlige materialer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Loungekollektionen er en vision om at bruge de fineste (lokale) tømrer traditioner krydret med et moderne og klassisk møbeldesign. Kollektionen består af certificeret teaktræ, koskind og genbrugte sikkerhedsseler.

Når du sætter dig i en af Encodeds æstetisk smukke stole, stammer komforten blandt andet fra Indonesien.

Herfra kommer nemlig de gamle bilers sikkerhedsseler, som Encoded bruger til at give virksomhedens stole stabilitet og siddekomfort i mange år fremover.

For duoen og resten af virksomheden er kvaliteten af de valgte materialer et fokuspunkt sammen med holdbart design og ikke mindst ordnede forhold i produktionsleddet.

– Den cirkulære tankegang har altid været en del af firmaets dna, hvilket de genanvendte sikkerhedsseler fra Indonesien blot er ét eksempel på, og i hele tankegangen er holdbarhed inkluderet som et vigtigt element.

Med bæredygtighed som tema for EXPO 2020 ønsker Encoded med sin tilstedeværelse  at øge kendskabet til virksomheden, og vi glæder sig til at præsentere et udvalg af Encoded´s produkter, der passer til både private hjem, kontorer, klinikker,  restauranter og hoteller.

– Vi kommer til at vise diversiteten i vores sortiment, og vi ser frem til at komme i dialog med et globalt marked.