Bliv partner til Danish Business Pavilion, Expo 2020

Expo 2020 Dubai er bygget op omkring samarbejde og forståelse, og hvordan vi derigennem sammen skaber en bedre og mere bæredygtig morgendag -på tværs af kulturer, brancher og landegrænser.

Det er essentielt at virksomhederne i det danske erhvervsliv er aktive medspillere til den danske pavillon, bl.a. som leverandører af materialer og ydelser, men især i form af eksponering af dansk viden, løsninger og ideer til resten af verden.

PARTNER

Der er flere forskellige kategorier af partnerskab, bl.a. Founding, Enterprise, Product og Support.
Det er muligt at deltage på forskellige niveauer, som bliver skræddersyet til den enkelte virksomhed, da Danish Business Pavilion ligger stor vægt på, at flere typer virksomheder skal kunne spejle sig i pavillonen.
Som partner kan en virsomhed vælge at være synligt til stede på pavillonen i en kortere eller længere periode. Der er plads til 25 virksomheder der medvirker i de største løsninger i alle 173 dage, og som Founding Partner har man bl.a. en plads i styringsgruppen og dermed adgang til møder, officielle receptioner mm.

SPONSOR

Som sponsor leverer en virksomhed produkter og likvider til pavillonen, og har mulighed for at bruge pavillonens faciliteter til møder og fremvisninger efter aftale.
Som hoved-sponsor har man en plads i styringsgruppen og dermed adgang til møder, officielle receptioner mm.

MERCHANDISE // FOOD & BEVERAGE

Danish Business Pavilion tilbyder muligheden for permanente eller pop-up restauranter på vores ”roof top terrace”, samt en omfattende shop med salg af varer og produkter.

Kontakt vores salgsteam på salg@expo2020.dk så vil vores salgskoordinator sørge for at besvare eventuelle spørgsmål eller vende tilbage med de ønskede infomationer.