Expo 2020 Dubai – Connecting Minds, Creating the Future

Hovedtemaet for næste års verdensudstilling, Expo 2020 Dubai hedder: Connecting Minds, Creating the Future. Undertemaerne er Opportunity, Mobility og Sustainability (Mulighed, Mobilitet og Bæredygtighed).

Expo 2020 Dubai vil være en platform som fremmer kreativitet, innovation og samarbejde på et globalt niveau. Expo 2020 Dubai er den første verdensudstilling, som afholdes i Mellemøsten.

Expo 2020 Dubai vil sigte efter at opbygge partnerskaber, samt skabe innovative idéer som vil inspirere den måde vi former vores fremtid på, på den mest positive måde. Det skal være et sted hvor organisationer, virksomheder og mennesker mødes for at diskutere hvordan vi sammen kan skabe en mere grøn og funktionel fremtid.

Undertemaerne Mulighed, Mobilitet og Bæredygtighed, understøtter det overordnede hovedtema og indeholder bl.a. øget digital kommunikation og udvikling af nye former for grøn energi. Expo 2020 Dubai er den største begivenhed nogensinde iscenesat i den arabiske verden. Begivenheden vil byde mere end 190 deltagende lande og det forventes at 25 millioner besøgende fra hele verden vil deltage.

På Expo 2020 er Dubai vært for hele verden i 173 dage, som alle hver især er fyldt med nye oplevelser. Dermed er Expo 2020 en rigtig god mulighed for at skabe, samarbejde og innovere.