CrossWorkers deltager på verdensudstillingen

“Vi tilbyder high-end service for europæiske og GCC kunder, med et højt teknisk niveau og gode sprogevner – både på engelsk og arabisk. Vi støtter vores teams og vores kunder med en vidtomfavnende viden om IT udvikling og kulturforståelse. Vores kunder kan meget nemt få adgang til meget store og interessante talenter som giver dem profit og fordele”

Hans Henrik Groth, CrossWorkers 30. december 2020.

CrossWorkers er at dansk IT bemandingsfirma, som rekrutterer og tilbyder dedikerede teams IT-professionel for det Europæiske og GCC marked. Vores teams tilbydes til en fast månedlig pris. CrossWorkers håndterer alle aktiviteter i teamet, mens kunden har projektstyret og integrerer teamet i deres egen organisation. CrossWorkers har firmaer i Danmark, Kairo og Bahrain. 

Behovet for dygtige IT professionelle er stigende både i Europa og GCC markedet. CrossWorkers giver kunder adgang til de nødvendige IT talenter i samarbejde med egne nearshore firmaer til en meget konkurrencedygtig pris. Vores Offshore udviklingscenter har base i Kairo. Valget er faldet på Kairo grundet den tætte placering til Europa og GCC, og den sammenlignelige tidszone. Samtidig uddannes der hvert år 50.000 højtuddannede IT professionelle i Kairo, til en god pris med god forståelse for kultur og gode sprogevner.