Danish Business Pavilion annoncerer samarbejde med Siccaro

Tusindevis af professionelle hundeførere såvel som private hundejere i Nordeuropa kender allerede til Siccaros produkter. Det kendskab bredes ud til resten af verden når start-up virksomheden fra Sorø deltager i Verdensudstillingen EXPO 2020.

Siccaro udvikler fremtidens produkter til hunde og heste. Med udgangspunkt i en efterspørgsel blandt hunde- og hesteejere, udvikler virksomheden nye produkter ved at inddrage højteknologisk viden, innovation og bæredygtige elementer.

Vi er stolte over at repræsentere Danmark ved World EXPO 2020, hvor der er stort fokus på bæredygtighed. Det en kæmpe mulighed for vores firma, at kunne fremvise forskellige bud på fremtidens bæredygtige hunde- og hesteudstyr for så stort et publikum” siger Lissen Marschall, der er CEO og stifter af Siccaro.

Siccaro tørredækkener er blevet populære blandt hundeejere med aktive hunde, der kan lide at blive våde. Især efter optræden i TV-programmet, Løvens Hule, er kendskabet til tørredragterne vokset i Danmark og dermed også interessen.

Jeg tror, at det er blevet tydeligere for mange danske hundeejere, at vi løser et problem for dem, så de effektivt kan få tørret deres hunde. Vi udvikler også lignende produkter til heste, og her er Mellemøsten bestemt et interessant marked og EXPO 2020 en perfekt platform at vise vores bud på både bæredygtige og innovative produkter til hunde og heste” forklarer Lissen Marschall.