Danish Business Pavilion, Expo 2020 annoncerer sponsor-aftale med Dan-Bunkering

Idag byder vi Dan-Bunkering velkommen som sponsor til den danske erhvervs pavillon ved Expo 2020 Dubai.

Dan-Bunkering er en pioner inden for ’bunker-trading’, og siden starten i 1981 er firmaet blevet en af ​​verdens førende bunker-virksomheder. Med de nye IMO 2020-regulationer der for nylig er indført, og som forbyder skibe at bruge brændstoffer med et svovlindhold på over 0,5% (sammenlignet med 3,5% før), er det nu mere afgørende end nogensinde, for virksomheder at have en pålidelig og erfaren bunker-leverandør.

Med det nye loft, ser vi det største skridt indtil nu, mod at blive mere miljøvenlig og opmærksom, som industri. Den betydelige svovlreduktion er en stor overgang, der påvirker hele skibsindustrien på mange forskellige parametre”, siger Kasper Fulton Stiedl, administrerende direktør. Han fortsætter: ”Vi støtter selvfølgelig initiativet mod en grønnere og mere bæredygtig industri, og er teamet op med de bedste eksperter og leverandører for at imødekomme overgangen, og for at støtte vores kunder bedst muligt fra begyndelsen”.

Med kontorer i 12 forskellige byer over hele kloden, tilbyder Dan-Bunkering deres kunder det bedste fra begge verdener: en førende bunker-virksomhed med både global og lokal ekspertise og know-how. Dan-Bunkering har næsten 100 ansatte rundt omkring i verden, som alle er parate til at tage enhver udfordring op for at hjælpe med at skabe et mindre kulstofaftryk.

Om Dan-Bunkering:
Dan-Bunkering leverer brændstof og andre relaterede produkter og tjenester til skibe over hele verden. Virksomhedens historie kan spores tilbage til 1876, da Julius Mortensen Shipping blev etableret i Fredericia, Danmark. Næsten 100 år senere, i 1974, købte rederiet et lokalt rederi og ændrede navnet til H. Sommers Eftf. Shipping ApS. Kort efter blev selskabets forretningsområde udvidet fra levering alene til også at omfatte bunker-trading med brændstof og olieprodukter. I 1981 blev bunker-aktiviteterne opdelt i et uafhængigt selskab; Dan-Bunkering. Afdelingen i Middelfart blev hovedkontor, da virksomheden etablerede et kontor i København i 1987. Siden da har bunker-selskabet etableret kontorer i flere byer over hele verden.

Find Dan-Bunkering på https://dan-bunkering.com/