Danish Business Pavilion, Expo 2020 Dubai annoncerer partnerskab med Hungry Dane

I dag byder vi Hungry Dane velkommen til den danske erhvervs pavillon ved Expo 2020 Dubai.

Hungry Dane er ikke blot kendt for at servere fastfood – men fantastiske, saftige burgere. Det er det eneste køkken i verden, hvor alt kød tilberedes af sous-vide confit. Hyldet som det bedste af sin slags af Michelin-kokke: en Hungry Dane-burger leveres med klassisk oksekød, signatur-kylling, BBQ-svinekød eller klassisk and, og deres pommes frites laves uden brug af olier eller tilsætning af salt.

At Hungry Dane er blevet valgt af den danske erhvervs pavillon, til at repræsentere Danmark på verdensudstillingen 2020 er en stor ære”, siger Peter Kolos, ejer af Hungry Dane. ”Dette er det største showroom i verden, og beslutningen om at indgå samarbejde med Hungry Dane er en anerkendelse af vores unikke Confit Burger. Når Hungry Dane tænker burgere, kombinerer vi alle fire oplevelser af et måltid [red: hvad du ser, hvad du føler, hvad du smager og hvordan du har det efter at have spist]. Ingen af ​​disse fire er glemt. Hvert element er vigtigt for den samlede oplevelse, og vi vil aldrig misse noget element ”.

Danmark er kendt for høj kvalitet, innovation og ‘hygge’, og Hungry Dane passer perfekt til disse nøgleelementer. Med restauranter i både Danmark og Holland har virksomheden etableret sig som ’stedet’ at besøge, når man har lyst til noget ekstraordinært. Varemærket Confit Burger er tænkt på en innovativ og unik måde, og denne tilgang til at give kunderne en udsøgt oplevelse er nøjagtigt det, vi ønsker at vise verden.

Om Hungry Dane:
Målet har altid været at vise, at fastfood kan være gourmet og unikt. De fleste mennesker tror, ​​at en burger “bare” en burger, men burger er et af ​​de ældste måltider nævnt i verdens kogebøger. I kogebogen Spicius fra det 4. århundrede, navngivet Isicia og siden udviklet indtil 1895, hvor danskeren Louis Lassen lavede den første burger, som den er kendt i dag.
Målet for Hungry Dane er, en dag at blive kåret til den bedste internationale burger i hele verden. Ikke en mainstream-burger, men en burger baseret på de samme principper, med hver sit twist. At være en Hungry Dane-fan, er at være en fan af kvalitet, eventyr og personlighed.

Find Hungry Dane på https://hungrydane.com