Danish Business Pavilion etablerer partnerskab med IT-Serve.com

Vi er glade for at kunne annoncere vores nyeste partnerskab med det Dubai-baserede, danskejede it-support- og konsulentfirma IT-Serve.com.

IT-Serve.com er en komplet leverandør af IT-tjenester og support, der tilbyder løsninger fra kabelføring, IT support samt fungerer som konsulenthus for større virksomheder. IT-Serve blev grundlagt i Dubai i 2001 for at imødekomme en mangel i markedet for en pålidelig, vestligt uddannet og kvalificeret it-service og supportløsning.

”At være dansk og direktør for en lokalt baseret virksomhed, gør, at vi er utrolig stolte over at være den foretrukne IT-partner til den danske erhvervs pavillon” siger Søren Christensen, direktør hos IT-Serve.com. ”Med næsten 20 års erfaring i regionen tror vi, at IT-Serve.com kan tilføje en masse værdi til sådan en kæmpe begivenhed, samtidig med at hjælpe den Danske erhvervs pavillon med at nå deres mål, i forhold til teknik”.

Med utallige regerings- og større virksomheds projekter på deres CV er IT-Serve.com en af de førende IT-service og support udbydere i regionen.

Om IT-Serve.com:
Grundlagt i 2001 runder virksomheden snart deres andet årti i Mellemøsten. Den er generelt kendt som Dubais bedste firma når det kommer til service, IT-support og konsulentbistand. De leverer omfattende IT-løsninger til alle virksomheds-størrelser, på tværs af alle brancher, og tilbyder specialiserede sikkerheds- og overvågningsløsninger.

Find IT-serve på www.it-serve.com