Danish Business Pavilion etablerer partnerskab med Scan Underlay

Danish Business Pavilion er stolte af at have indgået samarbejde med Scan Underlay ifbm. Expo 2020 Dubai.

Scan Underlay er en dansk virksomhed, som specialiserer sig i at genbruge brugte bildæk, ved at lave dem om til et patenteret gummitekstil og bruge det til lydisolering og gulvunderlag. Resultatet er et bæredygtigt og utrolig holdbart produkt med en stabilitet der er langt bedre end traditionelle underlag.

Ikke nok med at Scan Underlay sponsorerer DBP, men pavillonen får også firmaets ”Acoustic Silence” produkt lagt under gulvene for at sikre høj komfort og et behageligt støjniveau.

”Vi er i Scan Underlay utrolig glade for, at kunne både deltage i og bidrage med produkter til den danske pavillon ved Expo 2020 Dubai”, siger Simon Bachman Pedersen, Business Development Manager hos Scan Underlay. ”Expo 2020 er for os et godt udstillingsvindue, og vi glæder os til, sammen med andre virksomheder, at vise Danmark frem fra sin både innovative og grønne side”.

Om Scan Underlay:
Scan Underlay blev grundlagt i 2015 af Carsten Andersen og er baseret på mere end 20 års udviklingserfaring -det startede med en vision om at skabe det mest bæredygtige gummi-underlag. Ved at genbruge bildæk som ellers ville vaere endt paa lossepladsen, soerger Scan Underlay for store besparelser af udledelsen af CO2: mere end 1kg pr. produceret m2. Og firmaet stopper ikke der; fabrikken er drevet af 50% vindkraft og 50% naturgas, og alle produkter er designet og fremstillet i Danmark.

Find Scan Underlay på https://www.scanunderlay.com/da