Danish Business Pavilion etablerer partnerskab med Ege tæpper

Endnu en større dansk virksomhed har sluttet sig til den danske erhvervs pavillon, idet vi byder Ege tæpper velkommen til den danske Expo 2020-familie.

Ege tæpper er en førende virksomhed både når det kommer til design, udvikling og produktion af unikke tæpper af høj kvalitet, såvel som en trendsættende leverandør til markedets mest krævende sektorer. Siden starten har virksomheden haft en kompromisløs filosofi: altid at bruge den nyeste og mest avancerede teknologi i tæppeproduktion. Hos Ege tæpper er kvalitet og evnen til at levere banebrydende design den eneste vej frem, og det er mere end tæpper – Ege tæpper er altid klar til at skabe spændende gulv-løsninger, der gør en forskel.

”Vi er meget glade for at være en del af The Danish Business Pavilion og ser frem til at vise verden, hvordan vi fremstiller bæredygtige tæpper af regenererede og genbrugs-materialer, hvilket er i overensstemmelse med de 3 hovedtemaer for Expo 2020; Bæredygtighed, muligheder og mobilitet ”, siger Michael Bøgsted, administrerende direktør i Mellemøsten, Afrika og Asien.

Når du handler med Ege tæpper, hjælper din virksomhed også med at respektere og pleje de naturlige ressourcer, mennesker og samfund, der hjælper med at skabe betingelserne for Ege tæppers produktion, kvalitet og design. I dag stammer 100% af virksomhedens elforbrug fra vindmøller, hvilket viser, at en mere bæredygtig fremtid er en prioritet for Ege tæpper.

”Det bedste, for mig, er det faktum, at Ege tæpper både er sponsor og partner i den danske erhvervs pavillon, da der vil ligge Ege tæpper på vores ”Corporate etage”, siger Jan Bak, vice-pavillon direktør. ”Forestil dig al den forretning, der vil blive udført på de tæpper, der er skabt af en mand med en vision for næsten et århundrede siden…!”.

Om Ege Tæpper:
Ege Tæpper blev grundlagt i 1938 af Mads Eg Damgaard og er nu en af Europas største tæppe-fabrikanter. I sin konstante indsats for at imødekomme markedet, var grundlæggeren aldrig bange for at udfordre traditioner, og han søgte konstant efter nye, innovative måder at arbejde på. En forretnings filosofi, der stadig er, og altid vil være, en central del af Ege tæpper – nøjagtigt som grundlæggeren ville have ønsket det.

Find Ege Tæpper på https://www.egecarpets.com/