Det Danske Erhvervsråd bekræfter dansk deltagelse i Expo 2020 Dubai

Det Danske Erhvervsråd i De Forenede Arabiske Emirater er stolt af at kunne annoncere, at det Danske Erhvervsliv vil deltage i Expo 2020 Dubai. Dette åbner muligheden for et samarbejde mellem det Danske Erhvervsliv og de mere end 200 andre Pavillondeltagere til udstillingen, som bliver den mest inkluderende og internationale Verdensudstilling nogensinde. Med 192 deltagende lande, forventes 25 millioner besøgende, hvor 70 procent er indrejsende fra andre lande. Dette er en fantastisk mulighed for de danske virksomheder og Danmark at profilere sig selv.

Den Danske Erhvervspavillon, som ifølge aftale med Expo 2020, kaldes ‘THE DANISH BUSINESS PAVILION’. Den danske pavillon skal fremvise de mange stærke og unikke forretningsmuligheder, som Danmark tilbyder indenfor produkter, madoplevelser, design, teknologiløsninger, systemer og serviceydelser.

Denne Expo har fokus på at knytte tætte relationer, samarbejde på tværs af grænserne, bedre miljø, bæredygtighed, grøn vedvarende energi, og tage del i at skabe en bedre fremtid for os alle.

”Det er en fantastisk mulighed for Danske Virksomheder til at vise sine evner til et bredt globalt publikum, og til at skabe interesse omkring Danmark både som et turistmål og vise de stærke værdier vi står for” udtaler Jens Lund, Pavillondirektør, efter kontrakten med Expo 2020 blev underskrevet.

Igennem deres tætte samarbejde med topledelsen i Expo 2020, samt deres lange erhvervsliv i Dubai, har Jens Lund og Pavillon underdirektør Jan Bak, haft succes med at sikre den danske deltagelse, som en dansk erhvervspavillon, efter tilsagn af den nye danske regering den 7. juli 2019.

Der arbejdes fra det nuværende Danish Business Pavillon hold på at sikre bygningsgodkendelser, planering og de sidste praktiske ind- og udvendige opsætninger i et tæt samarbejde med den Danske Ambassade i Abu Dhabi og Konsulatet i Dubai. Der ud over er der samarbejde med andre officielle danske kanaler, for at opnå en pavillon, der repræsenterer Danmark bedst muligt indenfor den tidshorisont vi har til rådighed, frem til den 20. oktober 2020.

I løbet af kort tid vil hjemmesiden XPO2020.dk blive opdateret med informationer, ligesom vi kan kontaktes på presse@expo2020.dk eller partner@expo2020.dk

 

DANISH BUSINESS PAVILION
Climate, Ecology, Sustainability and Friendly Coexistence