Dubais bedste vandland

I Dubai er der sommer hele året rundt, og det kan være tiltrængt med et sted at køle ned. Læs med her og få en liste over de bedste vandland i byen, så du kan køle ned og have det sjovt på samme tid.

  1. LEGOLAND Waterpark

LEGOLAND hitter også i Dubai
Forlystelsesparken LEGOLAND er en dansk opfindelse, vi er meget stolte af. Dubai er tilsyneladende også begejstret, og i 2016 åbnede Dubai det første LEGOLAND i Mellemøsten samt den første LEGOLAND Waterpark, som ligger i Dubai Parks and Resorts. De fleste af vand-forlystelserne er for både store som små, og man kan f.eks. bygge sin egen tømmerflåde af store bløde legoklodser, som man kan sejle på på ”The Lazy River”. LEGOLAND Waterpark er primært for familier med børn i 2-12 års alderen.

 

  1. Aquaventure

Dubais største vandland
Placeret ved Dubais famøse ’Atlantis The Palm’ resort finder du Dubais største vandland, Aquaventure. Vandlandet byder på nogle af verdens sjoveste og mest adrenalinpumpende forlystelser. På et areal dækkende over 170.700 m2 fyldt med de sjoveste rutsjebaner og vandattraktioner og Dubais største akvarium med mere end 65.000 af havets dyr, er Aquaventure et sted, du ikke må gå glip af, hvis du elsker at bruge timevis i vandet.

 

  1. Wild Wadi

Er du glad for temaparker?
Så er Wild Wadi stedet for dig. Det originale vandland har begejstret Dubais turister og beboere, unge som gamle, siden 1999. Selvom parken har eksisteret i snart 20 år, bliver den konstant opdateret, og er blandt de førende i byen. Med 30 forskellige forlystelser og attraktioner, bygget op omkring et arabisk eventyr, er der masser af spændende ting at opleve her. Prøv bl.a. Jumeirah Sceirah, en af parkens mest populære forlystelser, med en rutsjebane på 120 meter og en mulig fart på 80 km/t.

 

  1. Splash Pad

Sjov for de små
Placeret i Dubai Marina på The Beach, passer dette vandområde perfekt til børn i alderen 1-12 år. De små kan tilbringe timevis med at plaske rundt og kravle på forskellige klatrestativer. Professionelt personale er altid til rådighed, og har også en børnepasningstjeneste, så forældre kan læne sig tilbage og slappe af. Efter sjov og leg er der masser af muligheder i området for at holde familien underholdt indtil aften. Besøg en af de mange restauranter langs promenaden, kig på butikker og boder ved stranden, eller tag en tur i Reel Cinemas for en udsøgt biografoplevelse.

 

  1. AquaFun

For alle der kan lide en udfordring
Udnyt det gode vejr og tag ud på AquaFun, regionens største flydende vandpark, placeret lige udenfor kysten af The Beach ved Jumeirah Beach Residence. På et areal dækkende over 2.700m2, finder du 74 forskellige slags udfordringer at prøve på den sjove forhindringsbane til søs. Det er en af de mest populære attraktioner for børnefamilier i Dubai, og et af de mest karakteristiske træk ved parken er, at den staver Dubai i lyserøde og blå farver, når den ses fra oven. AquaFun er åben hele året rundt, og har nogle af verdens længste og højeste rutsjebaner flydende på vand.

 

  1. Laguna Waterpark

Et vandland midt på stranden
Med masser af butikker, boder, forlystelser og ikke mindst den charmerende havbeliggenhed, er La Mer et af de mest besøgte steder for både lokale og turister i Dubai. Der er mange forskellige ting at opleve, men Laguna Waterpark bør bestemt ligge øverst på din liste. Vandlandet er blot ét år gammel, og har forlystelser for alle aldre i form af en kæmpe vandrutsjebane, en ”infinity pool” samt en fantastisk børnezone.