Fra Skagen til Dubai

Restaurant De 2 Have, på toppen af Skagen, indtager rooftoppen på verdensudstillingen i Dubai.

Danmarks nordligste restaurant, med udsigt over Grenen, flytter konceptet, restauranten, personalet, og hele familien til EXPO2020 i Dubai i 3 måneder. Fra 1. oktober til 20. december 2021.

Restaurantens historie

Der har eksisteret hotel og restaurant på Grenen i over 120 år. I år 1898 stod det smukke og prangende badehotel, som havde Europas konger og fyrster blandt gæsterne. Desværre brændte dette ned i år 1938. I år 1959 byggede man igen på grenen. Denne gang en restaurant hævet i niveau over klitterne, så man har den fantastiske udsigt over naturområdet og de 2 have, Skagerrak og Kattegat. I år 1977 slog Restaurant De 2 Have dørene op og har eksisteret lige siden.

I dag bliver restauranten drevet af ægteparret Mette & Peter Faarkrog Hansen, som er at finde i henholdsvis køkken og restauranten.

Vores restaurant i Skagen lukker ned i vintersæsonen, så det passer os helt perfekt at hive teltpælene op og drage sydpå, for at få en oplevelse for livet, sammen med vores personale og Danish Business Pavilion.

Vi er utroligt glade og spændte for aftalen. Det er en ’once-in-a-lifetime’ mulighed at repræsentere Danmark ved verdens største event.”

Mette & Peter Faarkrog Hansen
Restauratører