Gravemaskinerne er i gang

På billedet ses Generalkonsul i Dubai Jens Martin Alsbirk, CEO for Madison Group (arkitekt of record) Jan Bak, Ambassadør i UAE Franz-Michael Skjold Mellbin samt Pavilion Director Jens Lund, som besigtigede det danske plot torsdag d. 27. februar 2020. 

Formanden for den danske pavillon Jan Bak, er begejstret for at opførelsen af den danske pavillon i Dubai, følger tidsplanen hvor den danske bygning i Dubai skal stå færdig d. 20. september 2020. Udgravningen er færdig, og konstruktionsmedarbejderne har påbegyndt arbejde med fundamentelementerne, som planlagt bliver 100% fjernet efter afholdelsen af verdensudstillingen i Dubai.

Gravemaskinerne er i gang

Konstruktionen af den danske pavillon, som bliver et stykke af Danmark i Dubai, er i fuld konstruktion og både konstruktionsarbejdere og maskiner, arbejder effektivt for at kunne nå deadlinen for pavillonen, som forventes at være bygget færdig d. 20. juli 2020, mens pavillonen påregnes at være færdigindrettet d. 20. september 2020.

Pavillonen bliver bygget på en byggeplads med et grundareal på 1.550 kvadratmeter, og pavillonens størrelse er fordelt med 300+250 kvadratmeters stueetage og henholdvis 300 kvadratmeters første etage, samt rooftop. 

Efter afslutningen på Verdensudstillingen i Dubai vil nedtagningen af bygningen ske fra d. 1. maj 2021.