Grøn Gourmet Snacks fra Skandinavien

  Vi er beærede over at være en del af The Danish Business Pavillion under EXPO 2020 og ser frem til at være en del af en grønnere agenda ude i verden. 

Daniel Guldmand, The Green Food Group

25. september 2020.

Raw-food snack bars with supreme taste made from the finest organic and vegan ingredients. 

The Green Food Group er en raw-food snack virksomhed placeret i Danmark. Med rødder i den skandinaviske tradition for god smag, høj kvalitet og bæredygtige livsløsninger innoverer vi organiske, veganske opskrifter med enestående næringsværdi.

Baseret på mange års forskning i fordelene ved rå, uforarbejdede ingredienser har vi udviklet vores egen unikke opskrift, der afbalancerer superfood-performance med den skønne skandinaviske smag af naturlig renhed. 

Alle vores produkter er certificeret økologisk, vegansk uden tilsat sukker, tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, og vi fremstiller i henhold til Raw Food-principperne, hvor fødevarerne bevarer proteiner, vitaminer, mineraler, enzymer, fibre og sunde fedtstoffer for maksimale sundhedsmæssige fordele og let fordøjelse.

Vi ønsker at tage føringen indenfor en grønnere natur og fremtid. Vi bruger kun certificeret komposterbar emballage til alle vores egne produkter for at sikre en mere bæredygtig livsstil, grønnere natur og fremtid for de kommende generationer.