Lean Farming skaber mere værdi på fremtidens landbrug

  Fødevareproduktionen i verden skal være effektiv, med mindre spild og mindre aftryk på klimaet. Produktionen skal også være økonomisk bæredygtig for landmanden og have et højt dyrevelfærd. Det er mange ting, men det kan lade sig gøre at opfylde det hele samtidigt. Det har dansk landbrug bevist.”

Susanne Pejstrup, Lean Farming

30. september 2020.

Danske landmænd er dygtige

Dansk landbrug producerer fødevarer til 15 mio. mennesker. Det er cirka tre gange så mange, som vi selv er i Danmark. Vi har været et landbrugsland i mange år. Danske landmænd startede den største udvikling med andelsbevægelsen, der lagde grunden til vores store eksport i dag.  

En progressiv strukturudvikling har betydet større landbrugsbedrifter og øget specialisering. I dag har Danmark en af verdens mest effektive og samtidigt klimavenlige produktioner. Vi har et anerkendt niveau for fødevaresikkerhed og transparens. Samtidig er vi førende med hensyn til dyrevelfærd i husdyrproduktionen. Fødevareklyngen har startet nogle progressive projekter for at skabe en helt CO2 neutral fødevareproduktion.

Lean Farming® samarbejder med de dygtige danske landmænd om at udvikle metoder til høj produktivitet og udvikling af dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er stolte over at være en del af den fortsatte udvikling og innovation.

Lean Farming® skaber større produktivitet i landbruget

Lean management er et system og en tankegang, som giver større produktivitet og motivation hos medarbejderne. Vi skaber et fast produktionsflow med standarder, der sikrer både høj dyrevelfærd og lave omkostninger. 

Vi ser store forbedringer i arbejdseffektiviteten og bedre kommunikation med færre fejl og misforståelser på gårdene. Det giver simpelthen mere tilfredshed hos medarbejderne, når de kan være med til at reducere spild i deres arbejdsdag. 

Lean Farming ® er en international netværksvirksomhed med base i Danmark. Vi arbejder sammen i et netværk af engagerede business-partnere over hele verden. Vi implementerer Lean på landbrug og træner medarbejdere og ledere i Lean metoden. Vi arbejder on-site, men har også online-kurser på dansk og engelsk. 

Vi kan træffes på www.leanfarming.eu.