Leighton Foods Danmark – det fineste mexicanske mad

“Leighton Foods A/S Danmark er spændte på at kunne præsentere en samling af de fineste mexicanske madprodukter, som er udviklet, produceret og lanceret i Danmark. Produkter fra Leighton Foods serveres over hele Europa og vi er ivrige efter at introducere os selv og vores produkter på Expo2020 i Dubai”

Marco Geue, Harald Keul, Leighton Foods A/S 11. december 2020.
 

Stegende fajitas, sprøde nachos, flammende tacos, knasende Chimichanga, og udsøgte enchiladas er de berømte retter fra Mexico. Leighton Foods A/S har base i Danmark og har stor erfaring med TexMex kategorien af mad. Vi er et multi-location firma med specialisering i bagværk (eksempelvis tortilla wraps), snacks (tortilla chips og taco skaller), forskellige slags sovs (taco sovs, salsa og dip) og krydderier. Vi producerer på vores egen fabrik og med joint venture partnere med vores eget udstyr, med opskrifter som lavet ud fra vores egen erfaring. Vores fabrikker er som minimum FSSC 22000 /BRC / IFS certificerede og har egne NPD afdelinger med nye produktudviklingsprojekter. Udover dette importerer vi forskellige produkter fra USA og Mexico. Vi producerer private-label brands i Europa, og vi har vores egne brands som Antica Cantina og Pinata. Disse brands er eksporteres og forhandles i 18 lande: Danmark, Norge, Finland, Sverige, Italien, Irland, Holland, UK, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Ungarn, Østrig, Belgien, Spanien og De Forenede Arabiske Emirater. Vi producerer også private-label brands som sælges over hele Europa. Leighton Foods er partner med detail og fødevarebranchen over hele verden.

Stegende fajitas, sprøde nachos, flammende tacos, knasende Chimichanga, og udsøgte enchiladas er de berømte retter fra Mexico. Leighton Foods A/S har base i Danmark og har stor erfaring med TexMex kategorien af mad. Vi er et multi-location firma med specialisering i bagværk (eksempelvis tortilla wraps), snacks (tortilla chips og taco skaller), forskellige slags sovs (taco sovs, salsa og dip) og krydderier. Vi producerer på vores egen fabrik og med joint venture partnere med vores eget udstyr, med opskrifter som lavet ud fra vores egen erfaring. Klik HER eller på billedet for at se det i fuldt størrelse.
 
 
Vores fabrikker er som minimum FSSC 22000 /BRC / IFS certificerede og har egne NPD afdelinger med nye produktudviklingsprojekter. Udover dette importerer vi forskellige produkter fra USA og Mexico. Vi producerer private-label brands i Europa, og vi har vores egne brands som Antica Cantina og Pinata. Disse brands eksporteres og forhandles i 18 lande: Danmark, Norge, Finland, Sverige, Italien, Irland, Holland, UK, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Ungarn, Østrig, Belgien, Spanien og De Forenede Arabiske Emirater. Vi producerer også private-label brands,som sælges over hele Europa. Leighton Foods er partner med detail og fødevarebranchen over hele verden.  Klik HER eller på billedet for at se det i fuldt størrelse.