Livet handler om oplevelser – Best In Life skal med på verdensudstillingen

“I dag handler livet om oplevelser. Best In Life gør det muligt for dig at udforske de mest eksklusive rejseoplevelser. Vores mission er at inspirere dig og gøre det muligt for dig at booke en en unik og enestående rejseoplevelse. Vores passion ligger i at vise verdens skønheder og seværdigheder. Vi er eksperter i at orkestrere drømme! Vi ønsker, at du får den bedst mulige oplevelse og personlige service med øje for detaljen. Vi vil design et program, som udelukkende bringer det bedste ud af din destination”

Henrik Elmholdt, Best in Life 26. december 2020

 

Hvorfor rejse med os?

Forskellen mellem det ordinære og ekstraordinære er det lille ekstra. Best In Life inspirerer rejsende over hele verden. Vi ved at det primære mål med at rejse er at få gode oplevelser. Dette er specielt gældende for den ægte rejse-kender, som kan lide luksus rejser med stil. Vi tilbyder luksus private villaer, verdens mest eksklusive destinationer og top-deluxe oplevelser kombineret med stil og service døgnet rundt. Om du rejser med arbejde eller privat, tager vi os af alle dine rejses komponenter – lige fra at booke fly hos dit foretrukne flyselskab, at arrangere hotelophold og visa til at anbefale restauranter, barer og begivenheder som du kan opleve mens du er der. Hvis du leder efter den perfekte weekend getaway eller vil have familie og venner med på en sjov ferie, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at skræddersy din rejseoplevelse til dig. 

Samarbejde

Best in Life har stærke samarbejder med turistindustrien og kender personale på hoteller og restauranter ved navn. Vi har stor indflydelse, når det kommer til at opnå den ønskede service såvel som specielle krav. 

Specielle krav

Specielle krav kan være billetter til sportsbegivenheder, koncerter eller theatre. Det kan også være reservationer på restauranter, hvor vi åbner dørene til de mest in-demand restauranter for dig. Fra gemte skatte i forskellige byer til last-minute borde ved de nyeste steder og steder med Michelin stjerner. Vores personale fra Best in Life har kontakterne til at gøre det umuligt muligt. 

MIP 

MIP står for Most Important Person. Vores specialister kan hjælpe dig med at holde over køen til forskellige begivenheder, barer og natklubber. Om du så er landet i Marrakech med dine venner og gerne vil danse hele natten eller om du er i Milano for at møde kunder, kan vi sikre at dit navn er på enhver gæsteliste. Billetter til arrangementer med rød løber, pladser på første række ved modeuger eller udsolgte shows, hos os kan du være sikker på at have adgang MIP billetter og eksklusiv adgang til store begivenheder, om det så er sport, teater, musik eller kunst.