Nordic Gulvvarmeplader – Nye gulvvarmeplader fra NORDIC – hurtig reaktion- stid, hurtigt montering, stor energibesparelse

  Nordic – a sustainable partner Nordic offers you innovative solutions and products for energy and environmental techology that are perfect for sustainable development. Nordic is open-minded and quick to embrace new ideas and technologies to improve the solutions of the future.”

Renee Jelskov og Chano Hallas, NORDIC Underlay

18. november 2020.

Gulvvarmeplader fra NORDIC regulere gulvvarmetemperaturen på 30 minutter. Det sparer energi og er lette, hurtige og billigere at montere

Udviklet af nordiske universiteter

De nye gulvvarmeplader fra NORDIC er udviklet i tæt samarbejde med de tekniske universiteter. Holdet fik til opgave at udvikle det perfekte gulvvarmesystem, både i forhold til energiforbrug og montering. Derfor er den nye serie af gulvvarmeplader udviklet til at kunne regulere temperaturen hurtigt – det giver god mulighed for natsænkning og løbene regulering, hvilket betyder en langt lavere varmeregning. 

Princippet bag udviklingsarbejdet er at varmeslang-erne ligger tæt på det nye gulv, og mindre afstand mellem varmeslangerne og en mindre rør dimension end tidligere.  

Én plade klarer det hele

NORDIC nye gulvvarmeplade har aluminiumvarme-fordeling på hele pladen og har samtidig et vendespor integreret i alle plader. Dermed skal du nu kun bruge én pladetype under arbejdet.

De måler 120×60 cm /0,72 m²

Kan bruges til alle gulvtyper

NORDIC gulvvarmeplader er produceret i XPS 350, der har en høj trykstyrke 35 t/m². Til forskel til andre løsninger i EPS har XPS en betydelig bedre langtid trykstyrke. Dette har stor betydning for gulve der udsættes for belastning.

XPS har en minimal fugtopsug i forhold til EPS og derfor forberedt til løsninger med både køling og varme. Derfor kan man lægge alle typer gulve umiddelbart ovenpå gulvvarmepladerne: fliser, parket og laminatgulve. Sildebensparket, ja selv tynd beton kan støbes som et råt og ”New York” gulv.

Velegnet til alle energiformer også lavenergi Unikt for NORDIC er gulvvarmepladernes evne til at udnytte varmen fra lavenergisystemer, som jordvarme, solvarme og varmepumpesystemer, hvor fremløbstemperaturen kan holdes helt nede på 30  35 grader mod 50-60 grader i traditionelle radiatoranlæg.