Nordic Look dækker væg til væg ved Danish Business Pavilion

Dubai, UAE | September 2020

 

Det siges, at vægge har ører, men hos Danish Business Pavilion har alle vægge højteknologisk fiberglas fra Nordic Look. Deres bæredygtige og innovative produkter vil dække alle pavillonens vægge og tilføje en rolig og behagelig nordisk stemning til pavillonens store åbne udstillingsområder. 

 

Danish Business Pavilion er glad for at kunne byde velkommen til en ny partner – Nordic Look. Nordic Look er distributør af højteknologisk fiberglas, der er inspireret af de bedste arkitektoniske moderne design. Som byggeriet skrider fremad, sikrer det nye partnerskab, at interiør designet understøttes af en vægbeklædning af højeste kvalitet, og samtidig vil det meget modstandsdygtige materiale gøre pavillonen velegnet til de mange daglige besøgende under hele Expo 2020.

”Expo 2020 er en stor mulighed for os til at kickstarte et nyt eksport eventyr, og vi er galde for at være en del af Danish Business Pavilion og fremvise vores bedste produkter”, siger Rasmus Gullander, CEO og grundlægger af Nordik Look.

Takket være den innovative SYSTEXX-teknologi, er vægge ikke længere bare passive omgivelser i kontorlandskabet. Fx kan man med SYSTEXX Active Magnetic Whiteboard vægtapet forvandle de klassiske kortorvægge til et stort whiteboard med magnetisk bagside, hvilket er ideelt for kreative udviklingsprocesser og møder. Man kan også vælge den smarte løsning SYSTEXX Active Logo L65, hvor virksomhedens logo bliver direkte vævet ind i tapetten og dermed bliver kontorets vægge en aktiv del af virksomhedens branding. Og alle vægtapetter er miljøvenlige og bæredygtige for at påvirke naturen og miljøet mindst muligt.

“Lige fra begyndelsen har det været en topprioritet for os, at vi i byggeprojektet bruger de bedste og mest bæredygtige produkter og materialer fra danske virksomheder. Og Nordic Look vil ikke blot sikre en stærk overflade til pavillonens vægge, der er modstandsdygtige for det store besøgspres og daglige slitage, men også et sundt og innovativt indeklima”, siger Jens Lund, pavillonsdirektør.

 

Om: Nordic Look er den officielle distributør af SYSTEXX og har kontorer i Mellemøsten, Skandinaviaen, Sydamerka og Nordamerika. Den højteknologiske fiberglas løsning kan anvendes på vægge og lofter, og kan nemt anvendes og installeres til både store og små byggeprojekter.