Om os

Danish Business Pavilion, den danske deltagelse ved Expo 2020 i Dubai, styres af direktionen for det samlede konsortium:

Jens Lund

Jens Lund

Director of Danish Business Pavilion

LinkedIn
jenslund@expo2020.dk

Jens er grundlægger og administrerende direktør for IT-Serve. Han er en brancheveteran med over 30 års erfaring i at servicere kunder i alle størrelser. Dette dækker SME’er, større virksomheder og forskellige Fortune 500-virksomheder, herunder General Electric, Google, Expedia, yahoo, SAP, LinkedIn, Shell og mange andre virksomheder.Jens grundlagde Dansk Erhvervsråd Dubai, også kendt som Danish Business Council (DBC), i 2005 under Dubai Chamber of Commerce & Industry. Siden 2005 har han været præsident for DBC og er en stærk tilhænger at give tilbage til samfundet ved at donere sin tid og erfaring. Som en del af Expo 2020 i Dubai er Jens også blevet bedt om at lede den danske Business Pavillon som kan hjælpe med at skabe muligheder for øget dansk eksport globalt.

Jens har en Bachelorgrad i informationsteknologi fra 1984 og grundlagde IT-Serve i 2001.

Jan Bak

Jan Bak

CEO & Deputy Director of Danish Business Pavilion

LinkedIn
janbak@expo2020.dk

Jan er grundlægger og administrerende direktør for The Madison Group. Han har været i the United Arab Emirates siden 1990 og arbejdede tidligere ved Inchcape Shipping Services, Dubai Ports Authority, Tejari.com og PVAXX. Han startede efterfølgende sine egne virksomheder inden for ejendomsudvikling og ejendomsmægler under Erantis-mærket og The Madison Group, en virksomhed der bl.a. dækker produktrepræsentation og rådgivning. En velbevandret veteran der har næsten 30 års erfaring med at servicere klienter fra hele verden primært i de Forenede Arabiske Emirater.Jan har en MBA fra University of Leicester i England.

I tæt samarbejde med Expo 2020 Dubai-ledergruppen åbnede Jan vejen til en dansk Business Pavillon og vil fungere som vice-pavillondirektør under licensen. Under Madison-gruppen leder han design, byggeriet, det operationelle og at samle den danske pavillon på grunden af ​​1550m².

Anne Hardorf Hansen

Anne Hardorf Hansen

Business Development Manager

LinkedIn
Anne@expo2020.dk

Som Managing Director for ABC Softwork Middle East og med en solid baggrund indenfor forretningsudvikling, process optimering og supply chain management, er Anne det perfekte match som Business Development Manager for den danske Business Pavillon.

Anne er resultatorienteret og analytisk anlagt, hvilket har kommet både bygge- og olie branchen tilgode igennem hendes 8 år i Dubai. Anne brænder for optimering: arbejdsgange, proccesser, tid, køb og salg og alt andet på hendes vej – og det kommer nu det danske erhvervsliv tilgode, når hun fokuserer på den danske Business Pavillon og dennes samarbejdspartnere.

Stephen Andersen

Stephen Andersen

Key Account Manager

LinkedIn
salg@expo2020.dk

Stephen har mere end 40-års erfaring fra shippingbranchen. En karriere der har bragt ham vidt omkring, fra de unge dage i Pananma og Mellemøsten til ledende stillinger både i Scan-Gruppen og hos United Arab Shipping Company. Siden 2004 har han haft sin vante gang i Dubai, både som fastboende og som tilrejsende konsulent -nu har han hovedsæde i Danmark igen. Trods en håndfuld år som General Konsul for Fillipinerne i Danmark henover årtusinde skiftet, så har Stephen’s store passion altid været salg, og derfor var han helt naturligt en af de første Key Account Managers hos den danske Business Pavillon.

Thomas Friis Nielsen

Thomas Friis Nielsen

Advokat

LinkedIn
kontakt@friisadvokatfirma.dk

Thomas er advokat og stifter af Friis Advokatfirma, som er en af Dubai´s få danske advokatvirksomheder. Han har arbejdet som jurist og advokat siden 2006 og har en fortid som advokat hos Plesner Advokatfirma. I Friis Advokatfirma hjælper han blandt andet danske virksomheder med at etablere sig i Dubai og gennemgår de kontrakter, som de indgår med lokale virksomheder. Thomas har udarbejdet kontraktgrundlaget for Danish Business Pavilion og yder generel juridisk rådgivning, når behovet opstår.

Torben Rasmussen

Torben Rasmussen

Key Account Manager

LinkedIn
Torben@xpo2020.dk

Ejer og administrerende direktør for Sharies Business Development beliggende i Luxembourg. Hovedaktivitet er at hjælpe nordiske virksomheder med forretningsudvikling (distribution, partnerskaber fundraising mod Benelux, Frankrig, Italien, Schweiz). Før dette har Torben udviklet sin karriere hos Philips Consumer Electronics i Frankrig både inden for tekniske såvel som kommercielle funktioner. Derefter sluttede han sig til Société Européenne des Satellites (SES) i Luxembourg, som marketingdirektør for SES-ejede nordiske satellitoperatør NSAB-Sirius nu ASTRA. Torben har en kandidatuddannelse med speciale i telekommunikation, såvel som eksamensbeviser fra NSEAD, Frankrig.”

Torben Baltzer Gede

Torben Baltzer Gede

Board member, Steering Group for Danish Business Pavilion Expo 2020 in Denmark

LinkedIn
Torbenbaltzer@expo2020.dk

Medejer af Sirius Business Group A/S og Copenhagen Capital Partners.
Torben er en erfaren international forretningsudvikler, der har været involveret i udviklingen af en lang række ventures og projekter i EMEA / APAC.
Han har i mere end et årti arbejdet i Dubai og også boet der i en periode på 4 år, hvor han bistod Dubai-regeringen med oprettelsen af ​​et nyt firma, der sikrede, at Dubai blev en af ​​de mest sikre byer i verden.

Rikke Agerholm Therkildsen

Rikke Agerholm Therkildsen

Design Manager

LinkedIn
Rikketherkildsen@expo2020.dk

Rikke har etableret og driver virksomheden 1GATE, hvis kerneydelse er forbedring af arbejdspladser (møbler, indretning, kultur, arbejdsmiljø). Rikke repræsenterer HOLMRISB8 (dansk producent af kontomøbler) i UAE. Hun har boet i Dubai i næsten 5 år og har to piger på 14 og 16 år. Før møbel og designbranchen har hun også arbejdet, i den grafiske branche og på et reklamebureau (salg, markedsføring og projektledelse). De sidste 8 år før hun rejste til Dubai var hun i autobranchen på kædekontor for 50 autolakeringsværksteder, hvor hun lavede strategi oplæg, markedsføring, events, ISO-certificeringer og efteruddannelse af ledere og medarbejdere. Rikke har en cand.mag i erhvervsøkonomi og japansk fra Århus Universitet og nå ja, så har hun sort bælte i karate!

Rikke V. Langthjem

Rikke V. Langthjem

Volunteer Resources Manager

LinkedIn
Volunteer@expo2020.dk

Rikke har boet i Dubai siden 2014 og arbejder til dagligt som Operations Manager i et af Dubais førende Ejendomsmægler firmaer Edwards & Towers Real Estate. Siden 2017 har hun også været Bestyrelsesmedlem og Formand for Scandinavian Business Women, en Non-profit organisation for skandinaviske kvinder i Dubai, der ønsker at netværke og blive inspireret af andre ligestillede. Rikke er uddannet på Hotel Akademiet i Aalborg og har tideligere arbejdet for Colour Group og Scandic Hotels. Hun har været expat siden 2002 og har også boet i Grækenland og Spanien. Rikke har en positiv attitude og elsker at møde nye mennesker, hvilket er grundlaget for hendes store netværk.

Jette Steen Nielsen

Jette Steen Nielsen

Key Account Manager // Dubai

LinkedIn
Jette@expo2020.dk

Jette har gennem sit mangeårige arbejde i energibranchen opnået stor erfaring indenfor marketing, kommunikation, projektledelse, sponsorater og events.
Hun arbejder idag freelance indenfor ovenstående fagområder samt som grafiker og web-udvikler. Tidligere har hun også etableret og drevet egen webshop.