Opdatering på byggeriet af pavillonen

Danish Business Pavilion er nu et skridt tættere på rejsen, og kan snart byde beslutningstagere fra hele verden velkommen!

I går modtog Danish Business Pavilion en levering af seks 1. sals moduler, og to moduler til balkonen fra Technical Supplies & Services Company, som skal udgøre pavillonens facade. De sidste seks 1. sals moduler og to balkon moduler bliver leveret den 24. marts.

Danske Rockwool har leveret isolering til hele bygningen og vi er stolte af deres sponsorat, støtte og assistance. Med sikkerheds supervision fra EXPO holdet, som var til stede på pladsen, holdet bag TSSC, Skasz Technical Services, Power Shield Contracting og MGC Consulting har fuldt EXPOs regler om sikkerhed og logistik til punkt og prikke, for at skabe en sikker byggeplads. EXPO holdet fortsætter med at være dedikerede, og forbedrer sikkerheds protokoller for, at sikre trygge byggepladser i de Forenede Arabiske Emirater.

Pavillonen står klar den 31. juli, og vi ser vi frem til den sidste indretning med vores partnere og sponsorer henimod den officielle åbning den 1. oktober 2021.

Expo 2020 Dubai finder sted fra 1. oktober 2021 til 31. marts 2022.