Oplev det ekstraordinære med Steinway Lyngdorf

“Alle vil have gode oplevelser. Det er det vi giver folk, vi giver gode oplevelser.”

Thomas Birkelund, Steinway Lyngdorf 04. december 2020.

 

Unikt partnerskab

Et ikonisk navn og en uovertruffen lydoplevelse. Kort sagt: Den fineste digitale lyd i verden. Lydsystemerne fra Steinway Lyngdorf er designet, udviklet og produceret i Danmark og er det eneste lydsystem, som er kvalificeret til et partnerskab med Steinway & Sons. Partnerskabet er baseret på et ambitiøst løfte, nemlig at Steinway Lyngdorf lydsystemer genskaber lyden af et Steinway & Sons piano så præcist, at erfarne koncertpianister ikke kan høre forskellen. Steinway Lyngdorf har omdefineret standarderne for lyd-innovation og lyd-reproduktion. I 2006 blev RoomPerfect™ lanceret og trådte ind på markedet blandt de mest sofistikerede løsninger, når det kommer til at tilpasse lyd til dets omgivelser. 

 

Steinway & Sons finish 

En af de features, som definerer Steinway Lyngdorf brandet, er den ikoniske sorte lak, som er påført med håndkraft, præcis som på de legendariske Steinway & Sons pianoer fra Hamburg i Tyskland. Med avancerede metoder sikrer erfarne håndværkere, at den klassiske sorte finish på hver lille komponent er af den højeste kvalitet. Fordi produktet er ikke færdigt, før det er færdigt. 

 

Dit hjem. Dit system. 

Steinway Lyngdorf tilbyder speciallavede produkter for at tilgodese unikke installationer med ukonventionel rumindretning. Vi tilbyder også unikke træsorter og farver, som passer ind i præcis din indretning. Dit rum er dit eget, og dit lydsystem burde spille netop din sang.