Oplev det ekstraordinære med Steinway Lyngdorf

“Alle vil have gode oplevelser. Det er det vi giver folk, vi giver gode oplevelser. I et normalt og komplekst multichannel system, vil der være en form for støj når du skruer op for lydstyrken. Ved en Steinway Lyngdorf, er det ikke tilfældet”

Anker Haldan, Steinway Lyngdorf 04. december 2020.

 

Unikt partnerskab

Et ikonisk navn, og en uovertruffen lydoplevelse. Kort sagt det fineste digitale lyde i verden. Lydsystemer fra Steinway Lyngdorf er designet, udviklet og produceret i Danmark, og er det eneste lydsystem som er kvalificeret til et partnerskab med Steinway & Sons. Steinway Lyngdorf samler Steinway & Sons, et af de mest innovative lyd-producenter i mere end 165 år, og Peter Lyngdorf en af de mest innovative lyd udviklere i nyere tid. Partnerskabet er baseret på et ambitiøst løfte, nemlig at Steinway Lyngdorf lydsystemer genskaber lyden af et Steinway & Sons klaver så præcist, at erfarne koncertpianister ikke kan høre forskellen. Steinway Lyngdorf har omdefineret standarderne for lyd-innovation og lyd reproduktion. I 2006, med en redefinering af standarderne inden for digital akustisk kompensation, blev RoomPerfect™ lanceret, og trådte ind på markedet blandt de mest sofistikerede løsninger når det kommer til at tilpasse lyd til dets omgivelser. 

 

Steinway & Sons finish 

En af de features som definerer Steinway Lyngdorf brandet, er den ikoniske sorte lak som er påført med håndkraft, præcis som på de legendariske Steinway & Sons klaverer fra Hamburg i Tyskland. Med moderne metoder sikrer trænede håndværkere at den klassiske sorte finish på hver lille komponent er af den højeste kvalitet. Fordi produktet er ikke færdigt før det er færdigt. 

 

Dit hjem. Dit system. 

Steinway Lyngdorf tilbyder speciallavede produkter for at tilgodese unikke installationer med ukonventionel rumindretning. Vi tilbyder også enestående træ-finish og moderne speciallavet skinnende farver som passer ind i præcis din indretning. Dit rum er dit eget, og dit lydsystem burde synge netop din sang.