Reception for dansk deltagelse i Expo 2020 Dubai

Ambassaden for de Forenede Arabiske Emirater afholdte i den 4. november 2019 en reception, på Nimb i København, for at indvie den officielle danske deltagelse til verdensudstillingen i Dubai 2020 (Expo 2020 Dubai). 

Under receptionen blev de inviterede danske erhvervsledere præsenteret for, hvordan Expo 2020 Dubai er bygget op, under hovedtemaet Connecting Minds, Creating the Future. Indenfor disse rammer blev det fremlagt, hvordan Dansk Erhvervsliv får internationalt udbytte, ved at vise verden, de danske virksomheders take på innovative og bæredygtige løsninger. Dette blev præsenteret af Pavillondirektøren, Jens Lund. Derudover fremlagde den danske Generalkonsul i Dubai, Jens Alsbirk omkring danske erhvervslivs tilstedeværelse i Dubai, samt hvilke muligheder Expo 2020 ville kunne tilføre Danmark. 

De danske erhvervsledere blev budt velkommen af ambassadøren for De Forenede Arabiske Emirater, Hendes Excellence Fatema Khamis Almazrouei. Derudover blev der afholdt præsentationer om mulighederne ved dansk deltagelse til Expo 2020, af Maha Al Gargawi, Vice President of International Participants og Khalid Sharaf, Director International Business Engagement of International Participants.

Den Danske Erhvervspavillon, som ifølge aftale med Expo 2020, kaldes The Danish Business Pavilion. Pavillonen skal fremvise de mange stærke og unikke forretningsmuligheder, som Danmark tilbyder inden for produktion, gastronomi, design, teknologiløsninger, systemer og serviceydelser. 

Expo 2020 Dubai har fokus på at etablere tætte relationer, samarbejde på tværs af grænser, miljø, bæredygtighed, vedvarende energi og at tage del i at skabe en bedre fremtid for os alle. 

”Det er en fantastisk mulighed for danske virksomheder til at vise sine evner til et bredt globalt publikum, og til at skabe interesse omkring Danmark både som et turistmål og vise de stærke værdier vi står for,” udtaler Jens Lund, Pavillondirektør, efter kontrakten med Expo 2020 blev underskrevet.

The UAE Ambassador to Denmark, H.E. Fatema Khamis Al Mazrouei

 

Maha Al Gargawi, Vice President of International Participants
Khalid Sharaf ,Director International Business Engagement of International Participants
Jens Albirk, Consul General and Head of Mission Dubai