Danish Business Pavilion annoncerer partnerskab med Adapa A/S

Danish Business Pavilion er glade for at have indgået samarbejde med vores seneste sponsor Adapa A/S; et dansk selskab, som specialiserer sig i mekanisk innovation og computerguided fremstilling af kurvede paneler.

En af grundstenene hos Adapa er genanvendelighed. Bæredygtighed og kulstofneutralitet er en del af kerneprincipperne, hvilket gør dem til et perfekt match med Danish Business Pavilion. Adapa bidrager på alle måder muligt, med at reducere de påvirkninger, som drivhusgasser har på planeten, og deres forme hjælper med at forhindre at mindst 13.000 ton CO2 sendes ud i atmosfæren årligt.  

”Det falder os helt naturligt at bliver partner med Danish Business Pavilion i Dubai, da mange af vores fleksible forme allerede er i brug i De Forenede Arabiske Emirater i materialer såsom beton, kompositter og termoplast. Vi er en del af opførelsen af nogle af regionens flotteste arkitektoniske konstruktioner, og vi ser frem til at være en del af holdet, der skal vise verden Danmarks kompetencer”, siger John Sohn, Salgs Direktør, Adapa A/S.

Om Adapa

Adapa blev grundlagt i 2010, og grundlæggerne var drevet af ønsket om at overskride grænserne for traditionel arkitektur, og forsøgte at give verden mere moderne design. I løbet af det sidste årti voksede ideen fra at have en enklere og mere strømlinet modulær produktionsmetode til forskellige typer overflader, til den avancerede ”Adaptive Mold-teknologi”, som virksomheden har i dag. Adaptive Mold er en avanceret robot-teknologi, der udnytter ’lean’ produktions principper til at producere dobbeltbuede og enkeltbuede paneler. Denne specifikke form er så tilpasningsdygtig, at den giver mulighed for at skabe forskellige former med lavere produktionsomkostninger og arbejdskraft.
Adapas afdeling for Forskning & Teknik sørger konstant for at udvikle, hvordan materialer dannes, og stræber efter at integrere disse muligheder i deres forme. Anvendelsen af og mulighederne ved Adapa’s forme er uendelige. Adapa’s forme har bl.a. været brugt til at fremstille alt fra facaderne på et national museum til termoformede paneler på racerbåde.

Adapa A/S