TannerMedico – producent af effektive anti-snorke produkter

“TannerMedico er stolte af at deltage på EXPO 2020 blandt prominente danske brands og at fremvise det fodaftryk danske virksomheder og produkter har sat på det globale marked. TannerMedico ønsker at etablere forbindelser under EXPO som yderligere kan udvide markedet for Asonor”

Helle Fiskbæk, Rene A. Møller, TannerMedico A/S 17. december 2020.

TannerMedico A/S er et skandinavisk firma grundlagt i 2005 med hovedkvarter i det nordlige København i DTU Science Park området. TannerMedico A/S producerer anti-snorke produktet Asonor®, et af branchens ledende produkter. TannerMedicos fabrik befinder sig i EU, og vores produkter er produceret under farmaceutiske forhold og under GMP-regulerede produktions forhold. Produktet blev udviklet i 1990’erne i samarbejde med førende specialister i Holland og medicinalfirmaet Boehringer Ingelheim. Vores mission er at hjælpe personer som lider af højlydt snorken, og gøre natten en mere positiv del af hverdagen. Uforstyrret og restituerende søvn er essentiel for alles sundhed. 

Asonor® er registreret i omkring 70 lande som et godkendt medicinsk produkt, og er bakket op af kliniske studier fra London og København samt forbrugertests i Tyskland og Sverige med tusind personer i hver test.