Urban Rigger – fremtiden er flydende

“Vores mål er at skabe bæredygtige og flydende husstande til overkommelige priser. Vi skaber liv i tidligere industrielle områder og gør dem klar til byudvikling, og bliver efterfølgende på området efter konstruktionen eller bevæger os videre til et nyt område ved vandet”

Lars Funding, Peter Mayntzhusen, Urban Rigger ApS 

  1. december 2020.
Fleksibel

URBAN RIGGERS boligerne er bevægelige og fleksible. De kan blive designet på mange forskellige måder for mange forskellige formål, behov og budgetter, og de kan blive placeret alle steder, der har adgang til vand. 

 

Masser af liv

URBAN RIGGERS øger levedygtigheden i byer ved at tilbyde individuelle lejligheder, samt hele flydende landsbyer med liv, aktiviteter og kultur. 

 

Original

URBAN RIGGERS’ design og arkitektur er originalt på mange måder. Om det så er brug af grønne energiløsninger, fokus på ansvarligt forbrug eller vægt på stærke fællesskaber. URBAN RIGGER fremmer løsninger som vægter en bæredygtig livsstil. 

 

Overkommelig pris 

Et hjem som er til at betale er nu om dage en sjældenhed i de fleste hovedstæder, specielt for de som er single eller for par som bor hver for sig. Personer som bor alene eller mister deres job er ofte tvunget til at flytte ud af byen. Et hjem som er til at betale defineres som at bruge mindre end 40% af den disponible indkomst på boligudgifter. URBAN RIGGER tilbyder centralt placeret hjem til en overkommelig pris til alle typer mennesker i alle aldre med alle slags behov. 

 

Teknologi 

URBAN RIGGER bruger den mest avancerede teknologi som er tilgængelig for at kunne reducere vores CO2 udledning. Energisystemet regenerer energi fra det omkringliggende havvand. 

 

Inkludering

Ved hjælp af design, arkitektur, kommunikation og aktiviteter styrker og plejer vi fællesskabet mellem URBAN RIGGER beboere. Det kræver sammenhold at opmuntre til en bæredygtig og ansvarlig livsstil. Beboernes inkludering giver dem et ejerskab og ansvar med hensyn til deres fællesskab og lokalmiljø. Dette er ikke kun til fordel for den individuelle beboer og URBAN RIGGERS fællesskabet men også lokalmiljøet.  

 

Nyt

URBAN RIGGER anvender tidligere industriområder på havnen. De første to generationer af URBAN RIGGER i København har hjem i et tidligere skibsværft, lige overfor Amalienborg og Den Lille Havfrue. Den store fordel ved at placere URBAN RIGGER i tidligere industriområder er, at det skaber fokus på fællesskab igennem fælles faciliteter og aktiviteter, hvilket bidrager til en levende og inkluderende kultur, hvilket gør området  attraktivt og værdifuldt for beboere såvel som virksomheder. 

Naturligt lys, frisk luft, adgang til natur og fællesskab er nogle af de vigtige ingredienser til et sundt og lykkeligt liv. URBAN RIGGER tilbyder fantastisk udsigt til hav og ikoniske bygninger på samme tid. Masser af lys, en smuk lejlighed af gode materialer, plads til en kajak eller en cykel lige udenfor døren, og fælles faciliteter til deling med naboerne skaber URBAN RIGGER familien.