Træning og læring til ethvert publikum og kompleksitet

“Vi er nu i stand til at nå en meget større andel af vores kunder med mange nye typer indhold, med den bedste brug af produktet for kunden. Derudover har vi præciseret vores læring til 14 områder, som øger engagementet blandt brugere”

Sabine Lidner, Eurekos Systems, 23. december 2020.

En prisvindende, alt-i-en lærings løsning, med mulighed for personliggørelse, gratis streaming til hele verden, e-commerce og specialisering i virtuel læring. 

Eurokos fokuserer på at levere en exceptionel læringsoplevelse, og kombinere muligheden for effektiv læring nemt tilgængeligt og effekt indhold. Disse to ting burde ikke være separate discipliner. Eurokos har gentænkt status quo, og re defineret måden hvorpå man arbejder med læring og vidensdeling i en virksomhedspraksis. Virksomheden forsøger ikke at lave en “fit-for-all” løsning, men fokuserer i stedet på at lave en perfekt løsning for professionelle akademier, produktkurser, kundekurser og andre tjenester som ikke passer ind i en boks. 

Med Eurokos får du fokus på at skabe og levere unikt indhold til en bred vifte af tjenester. Eurekos er også opsatte på at være en tæt partner med et stærkt LMS system. Eurekos er sikkerhedsgodkendt gennem ISO/IEC 27001:2013, og tager sine partneres privatliv og sikkerhed seriøst ved at udvide sit sikkerhedsnetværk til ISO/IEC 27701:2019.