Unknown Nordic præsenterer unikt design på EXPO2020

“Vi præsenterer møbler fremstillet i et spektakulært materiale. Lava besidder egenskaber, der gør møblerne til mere en “blot” møbler. Blandt andet absorberer lava lyd, har ekstrem styrke og tåler at stå i aggressive miljøer som pool- og wellnessområder uden vedligehold”
Pernille Guldager, Unknown Nordic, 11. marts 2020.

Unknown Nordic er i samarbejde med med den lettiske designer Raimonds Cirulis, de eneste i verden, der arbejder med vulkansk basalt – lava – i møbeldesign. De glæder sig til at vise de unikke produkter frem i Dubai.

Unknown Nordic er en forholdsvis ny virksomhed, der er ved at bygge markedet op. Samarbejdet med forhandlere, indretnings- og havearkitekter og designere foregår hovedsagligt i Europa. I foråret prøves kræfter med USA.

At tage del i Expo 2020 giver muligheden for at komme i kontakt med samarbejdspartnere fra en anden del af verden, og det ligger direkte forlængelse af deres eksportstrategi. I denne region er møblerne målrettet det købestærke publikum, ikke mindst på grund af de klimatiske udfordringer, som specielt sommerhalvåret byder på.

Unknown Nordic har store forventninger til det fremtidige potentiale, og vil udvide porteføljen med nye produkter fremstillet af lava. Planen er at introducere produkter, der aktivt sætter de unikke egenskaber i centrum. Sådanne produkter findes ikke tilsvarende på markedet i dag.

Unknown Nordic ejes af Søren Dalhoff Kristensen, Jørgen Steen Guldager, Pernille Guldager, Jacob Hallin og Brian
Vangsted.