Valen-Tin sørger for sikker transport i Dubai

 
“ Vi ser frem til, at vores Loading Dock Protector bliver installeret i Dubai om kort til ved brug af ExpoMatchs netværk.”

Jan Valentin, adm. direktør i Valen-Tin

d. 7. februar 2020.

Valen-Tin er firmaet bag det innovative produkt “The Loading Dock Protector” som sikrer ansattes sikkerhed, er med til
at modvirke tyveri og samtidig optimerer produktet arbejdspladsens workflow. Produktet er revolutionerede og et af de første på markedet med fokus på at minimere antallet af ulykker som fremkommer ved aflastning af vare fra lastbiler.

Sikkerhed

Produktet sørger for at sættevognen står låst med den rette afstand til rampen, når der skal leveres eller lastes varer, og er udstyret med et guidelys, der sikrer, at chaufføren nemt kan bakke vognen til. Omkring 25% af alle ulykker. som sker i et varehus, fremkommer ved læsserampen.

Beskyttelse af last

Docken giver mulighed for at kunne laste trailere på forhånd, da docken låser vognen sikkert fast, mens den står uden opsyn, så ingen kan køre vognen væk. Statistik fra DHL har konkluderet, at der i gennemsnit er omkring 150 rapportererede tilfælde af tyveri af lastbiler i Europa om måneden.

Løbende vækst

Jan Valentin fik medfart efter sit besøg i det danske tvprogram Løvens Hule, men måtte dog gå hjem uden at løverne havde bidt på idéen. I Løvens Hule fik Jan Valentin at vide, at “Loading Dock Protector” var det produkt med størst potentiale nogensinde i programmet, der kører på fjerde sæson. Men trods dette var der ingen af løverne som valgte at investere i Valen-Tin. Dette skulle dog vise sig at være deres egen fejl, da tiden efter bød på rødglødende telefoner og utallige mails fra interesserede investorer.