WeldingDroid på verdensudstilling

  Vi er superglade for denne enestående mulighed for at komme med på den største eksportscene. Det tog ikke mange timer at sige ja tak
 til forslaget fra ExpoMatch og Danish Business Pavilion.

Christian Olsen og Kevin Christensen, WeldingDroid

  4. februar 2020.

Kraver, flanger og bøjninger på rekordtid 

WeldingDroid revolutionerer måden, der arbejdes med svejsning på

WeldingDroid er en automatiseret svejsemaskine, der gør det nemmere, hurtigere og mere effektivt at svejse lige skårne rør, flanger, kraver og bøjninger. Svejsemaskinen er nem at betjene, og i løbet af tre tryk på en fjernbetjening aktiveres svejsemaskinen og du er i gang. Den automatiserede svejsemaskine er ikke bare nem at betjene, den er også nem at transportere. 

WeldingDroid tager svejseteknikken ind i det 21. århundrede med deres smarte og kompakte software, som gør, at man nu kan kontrollere alle parameter og derved får et fantastisk resultat hver gang. 

Softwaren kan genbruges i langt de fleste maskiner, der efterspørges i industrien, og derved kan de lave en kundespecifik løsning, både hurtigere og meget billigere end konkurrenterne. WeldingDroid kan betjenes af hvem som helst, hvor som helst. 

Det betyder, at kunderne kan effektivisere deres arbejdsgang, undgå dårlige arbejdsstillinger og samtidig få ensartede resultater – hver gang. WeldingDroid så første gang dagens lys i 2019. Her kulminerede flere års intensivt arbejde i den første prototype på svejsemaskinen, der skulle gøre livet lettere for svejsere. Det hele startede, da Christian Olsen tænkte, at der måtte være en smartere måde at svejse rør på. 

Christian havde brugt mange år i uhensigtsmæssige og fysisk krævende arbejdsstillinger, hvorfor han tænkte, at det måtte kunne gøres mere hensigtsmæssigt. Han brugte herefter tre år på at programmere og designe den automatiske svejsemaskine. 

Men Christian havde brug for en, der havde et netværk og professionalisme til at få projektet ud over stepperne – og det var her, 3D-designeren Kevin Christensen kom ind i billedet. Sammen etablerede de WeldingDroid, og de to er stadig primus motor i virksomheden.