Wrist-partnerskab leverer nye forsyninger til Danish Business Pavilion

Dubai, UAE | Juli 2020

 

Det skal være nemt, effektivt og til konkurrencedygtige priser at få proviant og forsyninger, når man er søfarer – lige meget hvor og hvornår. Det er målet for Wrist Ship Supply. Som en af de nye partnere til Danish Business Pavilion, udvider Wrist dermed deres forsyningsområde på verdenshavene til også at omfatte Expo 2020 i ørkenstaten Dubai.

Med den stigende e-handel og platforme som Nemlig.com, har det aldrig været nemmere at købe alt, hvad du har brug for – uden at du nogensinde forlader hjemmet. Men hvad hvis du arbejder på havet? Hvordan får du så leveret nye skruer og rør til maskinrummet? Eller mælk til kaffen for den sags skyld? Det er intet problem, bare kontakt Wrist. Wrist Ship Supply har lagre verden over og kan stort set servicere dig, hvor end du er. Danish Business Pavilion er stolte over at annoncere, at Wrist nu er en del af Expo 2020 familien som ny partner til pavillonen.

“At være en del af Expo i Dubai er en unik mulighed for at styrke vores lokale og globale partnerskaber, og til at vise omverdenen, hvad Wrist står for”, siger Wrist Regional General Manager Peter Vinther-Jensen.

Wrist er verdens førende skibs- og offshore-leverandør og tilbyder et bredt udvalg af proviant, forbrugsartikler, værktøj m.m. for at tilfredsstille kunder verden over, og Wrist servicerer såvel skibe i havn og til søs som offshore og onshore platforme, hoteller og resorts. Derudover leverer Wrist økologiske og  bæredygtigt dyrkede produkter, så restauranten på den danske erhvervspavillon kan servere traditionelt dansk mad efter alle kunstens regler.

”Wrist er en stærk og solid virksomhed, og med vores brancheunikke globale skala og rækkevidde, råder vi over veletablerede leverandørforhold og kan sikre en robust forsyning gennem vores tresporede forsyningskæde: lokalt, regionalt og globalt. Vores globale fodaftryk betyder, at vi kan understøtte skibe og faciliteter over hele verden ”, siger Wrist CEO Jens Holger Nielsen.

Som partner til Danish Business Pavilion, vil Wrist spille en afgørende rolle i håndteringen af den omfattende pavillons lager, og takket været deres ekspertise i supply management, vil pavillonen være velforsynet gennem hele Expo 2020.

Om: Wrist blev grundlagt i starten af 1950’erne i Nordjylland af Ove Wrist. Til at begynde med servicerede Ole Wrist små coasters, der lagde til kaj i Aalborg. I 1966 dækkede Wrist alle danske havne og udvidede internationalt i midten af 1970’erne. I dag er Wrist verdens største leverandør af skibs- og offshore-forsyninger, og leverer  mad, elektronik og hverdagsprodukter verdenen over samt skibsudstyr til dæk, maskiner og kahytter.