Zwear.dk, ikke blot en webshop mere

”Det er med stor glæde at Zwear.dk er blevet partner med Danish Business Pavilion i forbindelse med Expo 2020 i Dubai. Det er en mulighed for at vise verden, hvad Zwear.dk står for, samt vise vores Passion For Fashion.”

Daniel Zeraiq, Grundlægger af Zwear.dk
25. September 2020

Zwear.dk, kvinders personlige fashion hjemmeside

Zwear.dk er en mulitbrand forretning, som ønsker at være kvinders fortrukne tøjmarked. Vi henvender os til alle typer af kvinder. Zwear.dk er leverandør af trendy tøj, og vi gør altid en dyd ud af at finde de største trends på markedet, hvor kvaliteten er i top og prisen er i bund.

Zwear.dk’s ønske er ikke blot at være endnu en webshop. Vi skiller os ud, ved at hjælpe kunden fra start til slut i købsprocessen.

 Zwear.dk’s kunder skal vide at der er et menneske bag skærmen. Vi skiller os ud ved bl.a. at lave online styling sessions, private styling sessions samt arrangementer hvor folk kan komme og få hjælp til at finde deres fashion.

Passion For Fashion er Zwear.dk’s slogan, det kommer af grundlæggeren Daniels store interesse i modebranchen, men også i at finde hver enkeltes personlige mode. Daniels vision med virksomheden er derfor også, at hjælpe alle kvinder da alle kvinder har ret, til at føle sig majestætiske. Han ønsker at være kvinders fortrukne tøjmarked.